NSB Personvognsett: B7-4 og B7-5, Destinasjon Bergen, N-Skala

  • Nicht auf Lager
SKU
1022669
Artikel-Nr.
ASM188684
Hersteller
ASM
174,00 €
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
z

14 Tage offener Kauf

d

Versandkostenfrei ab 300 € (EU)

Details

NSB 2. klasse personvognsett med 2 vogner. Settet består av en B7-5 og en B7-4 i rød/sort nydesign med destinasjon Bergen i utførelse fra ca. 1998 til 2006. N-Skala / 1:160.

Vognene kommer med meget detaljert vognkasse og har separat monterte dører, håndtak og ventilatorer på taket. Trinnbrett av fotoetset metall. Leveres med korrekt og fullverdig interiør. Understellet er av metall som gir god vekt og rulleegenskaper. Strømopptak er allerede integrert i boggiene for meget enkel "click-in" montering av interiørlys. I esken følger det med deler for åpne og lukkede overgangsbelger.

Hver destinasjon består av følgende produkter for å lage et realistisk togsett med El18 og B7-vogner:

  • Sett 1: NSB El18 og FR7-3 NSB Bistrovogn "Meny Cafe"
  • Sett 2: NSB Personvognsett med B7-6, AB7-3 og BC7-1 vogn
  • Sett 3: NSB Personvognsett med B7-5 og B7-5
  • NSB Personvogn B7-4

 

Alle vognene har ulike vognnummer!


ASM - Arndt Spezial-Modelle sender sjokkbølger langt inn i den norske modelljernbane-sjela, en sensasjon og drøm sett med Norske øyne. Aldri før har noen laget et så omfattende og dedikert program for Norge og Norske jernbaneentusiaster i N-Skala. Christian, den meget sympatiske herremannen bak ASM, tar frem noen helt nydelige og særdeles detaljerte B7-serie vogner.

Fra Fleischmann har han bestilt umonterte og ulakkerte SBB RE460 lok for konvertering til NSB EL18. ASM nøyer seg ikke med å lakkere og trykke modellen, disse blir utstyrt med nytt og egenutviklet skjørt med Norske snøploger. Dermed kan man for første gang, få et eller flere autentisk Norsk persontog i denne skalaen.

Vi i NMJ har sett prototypene (og stiller de ut på Intermodellbau Dortmund) av disse produktene og er mildt sagt euforiske. Dette er lekkert og detaljert. At noen i det heletatt har "guts" til å satse slik Christian gjør her, fortjener både heder og ære, men ikke minst støtte. Dette er døråpneren N-skala folket har etterspurt i tiår! En ubetinget suksess kan bringe med seg mye spennende i fremtiden...

Mehr Informationen

Mehr Informationen
Eisenbahngesellschaft NSB
Skala N-Skala / 1:160
Hersteller ASM
Artikel-Nr. ASM188684
Spurweite N-Skala / 9 mm