NMJ Topline+ Altmark Rail MY 1155 "Nordlicht", DC

SKU
1032144
Artikel-Nr.
NMJT90610
Hersteller
NMJ
259,00 €
Verfügbarkeit: Auf Lager
-
+
z

14 Tage offener Kauf

d

Versandkostenfrei ab 300 € (EU)

Details

NMJ Topline+ modell av Altmark Rail My 1155 "Nordlys". DC Analog utgave.

Oppgradert utgave - nå i Topline +;

  • Enda høyere vekt
  • Ny og enda bedre NMJ Lyddekoder (ESU Loksound V5)
  • Flere detaljer på boggisider, dieseltanker, førehytte med mer
  • Nå med 2 x elektrostathøyttaler i alle utgaver
  • Ploger og skjørt med skruer
  • Maskinromsbelysning
  • Oppgradert printkort
  • Nye sidegitter
  • Click-on slepesko for AC
  • Og mye mer...

Toppdetaljert modell i den fantastiske Nordlys designen med NMJ Reklame. Motivene og Nordlyset er gjort av en grafittikunstner. Nyrestaurert av Altmark rail og nylakkert med støtte av NMJ Europa har gjort dette prosjektet mulig. Loket brukes av Altmark Rail v/ Michael Frick på oppdrag i Tyskland og noen ganger i utlandet. Modellen er teknisk lik Di3 og MAV M61. Lakkering og dekor er utført av Nohab entusiasten og eieren av Altmark Rail, Michael Frick. Modellen har håndtak av metall, etsede sidegitter, NEM kortkoblingsholder samt alle de unike detaljene for de tyske utgavene.

Modellen leveres med høydetaljert plast overdel og et nytt forbedret og tyngre metallchassis. Ny forbedret printplate med alle funksjoner. Modell med fjærende buffere.

Topplamper, nedre markeringslys og interiørlys i førerhyttene og maskinrom kan styres separat. Leveres med MTC21 grensesnitt for dekoder og ferdig montert elektrostat-høytalere for enkel ettermontering av lyddekoder.

Modellen kommer i DC analog og DCC digital med NMJ's fantastiske Nohab lyd. Enkel ombygging til AC ved hjelp av ombyggingssett 95991, som inneholder "click-on" slepesko og AC hjul, se tilbehør under.

Michael Frick er Nohab-entusiasten som i sin kjøpte et lok til sin kone, Ellen, en DSB Mx som også fikk navnet Ellen. Han reiste som frivillig til Kosovo for å omlakkere ex NSB Di3 lok for jernbanen i Kosovo. Han bygget opp en eget virksomhet med utleie, oppdragskjøring og reparasjon av Nohab-lok. Michael var også den vi ringte når vi i NMJ hadde ideen om eget tog med Nohaber gjennom Tyskland, Østerrike og Ungarn og som uten et sekunds betenkningstid, svarte; klart det. Stor takk til Michael for det.

Mehr Informationen

Mehr Informationen
Skala H0 / 1:87
Eisenbahngesellschaft Altmark Rail
Spurweite H0 / 16mm
Steuerung -
Digital Schnittstelle MTC 21 Pin
Typenbezeichnung -
Artikel-Nr. NMJT90610
Hersteller NMJ