Tog Til Alle Tider, Bind 1, Revidert Utgave

SKU
1031529
Artikel-Nr.
NJKTTATR1
Hersteller
NJK
52,00 €
Verfügbarkeit: Auf Lager
-
+
z

14 Tage offener Kauf

d

Versandkostenfrei ab 300 € (EU)

Details

Revidert utgave med bytting av bilder og feilretting!

Storverk om jernbanedriften og togsammensetninger, m.m., i Norge, med undertittel; Jernbanens drifts og ruteopplegg. Format 27x27, nesten 400 sider fylt med flotte bilder og særdeles informativ tekst. Boken har en vekt på ca. 2,5 kg.

"Når ble siste nattog kjørt mellom Oslo og Åndalsnes? Når gikk det tog mellom Oslo Ø og Stockholm i 1970 og med hvilke vogntyper? Hvilke loktyper ble levert til Østfoldbanen da den åpnet i 1879? Hvilke postvogner var i bruk på Nordlandsbanen etter krigen? Hvordan var rutetilbudet på Skreiabanen siste året med persontrafikk? Når kom Intercity som merkevarenavn hos NSB?

Disse og en haug lignende spørsmål får vi svar på i første bindet av «Tog til alle tider», som nå er i salg. Det dreier seg uten tvil om NJKs mest ambisiøse bokprosjekt noensinne. Målet er i tekst, bilder og tabeller å gi et mest mulig helhetlig bilde av togtrafikken i Norge fra 1854 og frem til i dag. Første bind er på nesten 400 sider i format 27 x 27 centimeter, innbundet og trykket på glanset papir. 

Andre og siste bind skal etter planen foreligge ved utgangen av 2019 og vil inneholde de banene som ikke er omtalt i bind 1 pluss en del til."

Mehr Informationen

Mehr Informationen
Artikel-Nr. NJKTTATR1
Hersteller NJK